PREGUNTES FREQÜENTS

Les inscripcions i pagament es realitzaran de forma presencial a les instal·lacions de la sala d’escalada Gravetat Zero (c/ Sant Gaietà 56, Terrassa). Les places són limitades. Per a qualsevol dubte o consulta escriu-nos un e-mail.
Sí, et preparem per totes les proves físiques de les oposicions de bombers o agents rurals. Les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen. Hem respectat les mesures oficials perquè competeixis amb els teus companys per aconseguir la millor posició del ranking i et superis amb els simulacres d’examen.
Sí, et preparem per totes les proves físiques que hauràs de superar per entrar al cos de Bombers voluntaris. Les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen respectant les mesures oficials.
Sí, les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen. Hem respectat les mesures oficials, entrena amb nosaltres i sabràs en quina posició estàs!
Entrenar a Opos Terrassa et permetrà conèixer les proves al detall amb les mesures oficials i els mateixos materials que et trobaràs a l’examen.

En el cas dels entrenaments lliures utilitzaràs les instal·lacions amb el circuit d’agilitat al teu aire sense cap professional que supervisi com realitzes l’activitat i, per altre banda, en el cas dels entrenaments dirigits un tècnic especialitzat en la preparació física de les oposicions et guiarà per a un resultat òptim junt amb el teu grup: a més, això et permetrà veure la teva evolució i comparar el teu nivell amb el dels teus companys.

Cada mes realitzarem un examen de totes les proves físiques on hauràs de demostrar el teu nivell. Els simulacres et serviran per constatar la teva millora física setmana rere setmana i també el teu rendiment respecte als teus companys. La millor preparació per l’examen oficial és haver preparat els simulacres a consciència.
Has de tenir en compte que per superar les proves no has d’arribar a una nota mínima, sinó que has de superar els milers d’opositors que tens al davant. Per ser el primer entre milers has d’entrenar durant molts mesos, ser exigent i superar-te cada dia. Aprofita les nostres instal·lacions per arribar al teu màxim nivell i competeix amb tots els opositors del teu grup per estar a dalt del nostre ranking!