PREGUNTES FREQÜENTS

Les inscripcions i pagament es realitzaran de forma presencial a les instal·lacions de la sala d’escalada Gravetat Zero (c/ Sant Gaietà 56, Terrassa). Les places són limitades. Per a qualsevol dubte o consulta escriu-nos un e-mail.
Sí, et preparem per totes les proves físiques de les oposicions de mossos d’esquadra, bombers, guàrdia urbana i agents forestals. Les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen. Hem respectat les mesures oficials perquè competeixis amb els teus companys per aconseguir la millor posició del ranking i et superis amb els simulacres d’examen.
Sí, et preparem per totes les proves físiques que hauràs de superar per entrar al cos de Bombers voluntaris. Les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen respectant les mesures oficials.
Sí, et preparem per totes les proves físiques que hauràs de superar. Escriu-nos i t’expliquem com ajudar-te (enllaç mail)
Sí, et preparem per totes les proves físiques que hauràs de superar. Part del nostre equip tècnic són Guies de Muntanya que t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu. Escriu-nos i t’expliquem com (enllaç mail)
Sí, les nostres instal·lacions reprodueixen al detall les proves que et trobaràs a l’examen. Hem respectat les mesures oficials, entrena amb nosaltres i sabràs en quina posició estàs!
Entrenar a Oposterrassa et permetrà conèixer les proves al detall, amb les mesures oficials i els mateixos materials que et trobaràs a l’examen. Som l’únic centre de Catalunya amb unes instal·lacions creades a la mida de les oposicions. El teu entrenament estarà dirigit per tècnics especialitzats en la preparació física de les oposicions de mossos d’esquadra, bombers, guàrdia urbana i agents forestals. A més, entrenar amb el grup et permetrà veure la teva evolució i comparar el teu nivell.
Cada mes realitzarem un examen de totes les proves físiques on hauràs de demostrar el teu nivell. Els simulacres et serviran per constatar la teva millora física setmana rere setmana i també el teu rendiment respecte als teus companys. La millor preparació per l’examen oficial és haver preparat els simulacres a consciència.
Has de tenir en compte que per superar les proves no has d’arribar a una nota mínima, sinó que has de superar els milers d’opositors que tens al davant. Per ser el primer entre milers has d’entrenar durant molts mesos, ser exigent i superar-te cada dia. Aprofita les nostres instal·lacions per arribar al teu màxim nivell i competeix amb tots els opositors del teu grup per estar a dalt del nostre ranking!